Over ons

Het zit in de familie

Wij zijn als familiebedrijf al 30 jaar gespecialiseerd in reform- biologische- en biologische-dynamische producten waar wij elke dag met veel passie en plezier voor jou klaarstaan.

Als 4-jarig jongetje liep ik, Joris Rieken, al rond in deze winkel waar ik op het begin achter de kassa op een krukje aandachtig meekeek hoe mijn vader, Jos, klanten adviseerde en zijn kennis overbracht over voeding, tot later prijzen, aanvullen van producten en kassawerk met uiteindelijk het voortzetten van de winkel.

Eerlijk en verantwoord

Graag helpen wij je met (h)eerlijke voeding voor een gezondere leefstijl en waar jij je goed bij voelt, vegetarische- en veganistische voeding, diëten, sport, macrobiotiek en meer.

In onze optiek is eerlijke en verantwoorde food & non-food heel belangrijk voor aarde, mens en dier waar wij ons steentje graag aan bij willen dragen.

Onze sympathie voor kleinschalig is groot en steunen we daarom ook van harte. Zo hebben wij al jaren biologische groente en eieren van Zorgboerderij De Schoffel uit Boxtel en kaas van de Genneper Hoeve uit de buurt. Op deze manier bieden wij je prachtige streekproducten aan.

Persoonlijk en servicegericht

De eigenheid die wij als kleine zelfstandige onderneming hebben dragen wij graag uit en kenmerkend hiervan is het fijne persoonlijke contact, de uitstraling van onze winkel, alsook de goede service die wij aan je verlenen.

Wij hopen je te mogen verwelkomen in onze winkel!

Bekijk ons assortiment of kom langs in onze winkel!

Bekijk assortimentNeem contact op